Episcopia Huşilor desfăşoară o campanie prin SMS pentru a veni în ajutorul spitalelor din Vaslui

Episcopia Hușilor și Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși desfăşoară în această perioadă de pandemie o campanie pentru a veni în sprijinul spitalelor din Vaslui.

Campania „Împreună ajutăm spitalele din Vaslui” poate fi susţinută de acum şi cu donaţii prin SMS.

Cei care au posibilitatea sunt invitaţi să doneze 2€ expediind din orice reţea un SMS la numărul 8837 cu textul „VASLUI”.

Organizatorii campaniei precizează că pentru aceste donaţii nu se percepe TVA, fie că este vorba de abonamente sau cartele preplătite.

Campania se desfăşoară cu binecuvântarea Preasfinţitului Părinte Ignatie care are un mesaj pentru viitorii donatori.

Dragii mei! Este nevoie ca în aceste zile de încercare pentru toţi să ne manifestăm susţinerea faţă de cei ce sunt afectaţi de acest virus invizibil şi nemilos.

Personalul medical, pacienţii şi familiile lor au nevoie de iubirea faptelor noastre concrete.

„Nu uitaţi, în vreme de criză faptele contează, nu vorbele!”
– Episcopul Ignatie

Până în prezent, pe lângă ajutoarele alimentare acordate persoanelor vulnerabile, aflate în imposibilitatea de a se deplasa,  a fost oferită suma de 25.000 euro spitalelor din Vaslui şi Bârlad, o ambulanţă a fost dată în folosinţă Spitalului Judeţean din Vaslui, iar pentru Spitalul din Huşi s-au oferit echipamente de protecţie.

În momentul de faţă se doreşte achiziţionarea unui aparat de ventilaţie mecanică, precum şi mai multe echipamente de protecţie şi dezinfectante pentru cele trei spitale din judeţ.

Pe lângă SMS, puteţi dona şi în contul afişat pe site-ul Episcopiei Huşilor.

Foto credit: Episcopia Huşilor

Comentarii Facebook


Știri recente