Episcopia Europei de Nord | Compasiune şi rugăciune pentru victimele de la Stockholm

suedia1

Episcopul Ortodox Român al Europei de Nord deplânge tragedia care a avut loc ieri, 7 aprilie 2017, în capitala Suediei, la Stockholm.

Într-un comunicat emis de Biroul de presă al Eparhiei,  Preasfinţitul Părinte Macarie aminteşte de evenimentul soldat cu victime care a răspândit durere și confuzie.

Din nefericire, în acest an, la Stockholm, vom avea Floriile însângerate în urma acestui atac inuman. Am aflat de tragedie de la mai mulți fii duhovnicești, aflați la fața locului, care au scăpat nevătămați, a precizat Preasfinţia Sa.

Ierarhul ortodox român din Țările Scandinave a îndemnat la rugăciune pentru victimele din capitala Suediei.

Duminică, după Liturghia de Florii pe care o voi sluji la Stockholm, vom merge împreună cu frații români din comunitate să depunem flori și să aprindem lumânări la locul unde cei nevinovați și-au pierdut viața, păstrând un moment de reculegere și înălțând rugăciuni către Atotmilostivul Dumnezeu, a transmis PS Macarie.


Un camion a lovit un grup de pietoni dintr-o zonă circulată din centrul oraşului Stockholm şi s-a oprit într-un magazin. Mai multe persoane au fost ucise, iar numeroase altele sunt rănite. Tragicul eveniment a avut loc vineri, 7 aprilie 2017.

 

Comentarii Facebook


Știri recente