Episcopia Caransebeșului: Întâlnirea participanților la ITO 2016

Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului, a participat la întâlnirea celor  peste 40 de copii și tineri care au reprezentat Episcopia Caransebeșului la ITO 2016. Întâlnirea a avut loc joi, 22 septembrie 2016, la sediul Protopopiatului din Reșița, informează site-ul oficial al Episcopiei Caransebeșului.

Evenimentul a debutat cu un moment de rugăciune în Biserica Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș din incinta protopopiatului. Totodată, Episcopiul Caransebeșului a oficiat o slujbă de Te-Deum pentru adolescenții din Banatul de Munte care s-au făcut remarcați la întâlnirea tinerilor ortodocși din toată lumea.

În continuare, în sala de conferințe a protopopiatului tinerii au împărtășit impresii legate de momentele petrecute la ITO 2016. La eveniment a participat și Grupul de copii 66 din Caraș-Severin.

În cuvântul rostit, ierarhul a mulțumit tinerilor care au reprezentat Episcopia Caransebeșului la ITO 2016.

Le-am mulțumit acestor minunați tineri pentru implicarea de care au dat dovadă și am rămas impresionat de mărturiile lor. Au trăit clipe înălțătoare la București și au venit determinați în episcopia noastră să înmulțească activitățile care pot să dinamizeze viața Bisericii. Credem că Biserica Ortodoxă Română este și va rămâne o biserică dinamică, tânără care are perspective frumoase, a subliniat Preasfințitul Părinte Lucian.

La această manifestare au fost prezenți și preoții care coordonează centrele de tineret al Episcopiei Caransebeșului, unde activează tinerii din Grupul 66, părinți ai acestora și profesori din municipiul Reșița.

Comentarii Facebook


Știri recente