Episcopia Caransebeşului a oferit ghete pentru 650 copii

653 de copii, din Eparhia Caransebeşului, aflaţi într-o situaţie financiară delicată au primit ghete de iarnă în urma campaniei umanitare demarate la nivelul eparhiei în perioada 18 noiembrie – 18 decembrie 2018.

Intitulată sugestiv „Ghetuțele lui Moș Nicolae”, campania s-a desfășurat în toate protopopiatele și parohiile eparhiei, în toate filialele ATOR Banatul de Munte și a fost sprijinită de mai mulți parteneri județeni și locali.

Printr-un efort comun al tuturor parohiilor, protopopiatelor, filialelor ATOR și al tuturor partenerilor implicați în campanie, s-a reușit achiziționarea și distribuirea unui număr de 653 de perechi de ghete noi, care au fost dăruite copiilor nevoiași de pe întreg cuprinsul eparhiei.

Pe lângă ghetuțe, acolo unde a fost cazul, copiii au primit și îmbrăcăminte de iarnă, valoarea campaniei la nivelul eparhiei fiind de 81.715 lei, informează Episcopia Caransebeşului.

Dintre aceștia, 43.361 lei au fost strânși în parohiile din eparhie, 31.491 lei au fost strânși cu ajutorul partenerilor campaniei și a voluntarilor ATOR Banatul de Munte și 6.863 au fost strânși în cadrul colectei organizată în școli.

Campania i-a avut în vedere pe copii proveniţi din familii cu o situaţie financiară modestă.

Foto credit: Public domain

Comentarii Facebook


Știri recente