Elevii de nota 10 de la Liceul Ortodox din Oradea au fost răsplătiți de Biserică  

Elevii de nota 10 de la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” au fost premiați duminică la Biserica „Sfântul Apostol Andrei” din Oradea. În total, au fost răsplătiți 33 de elevi ai liceului care în anul școlar 2021-2022 au avut media generală 10 la învățătură.

Activitatea face parte din cadrul proiectului eparhial „Biserica susține performanța”. Este pentru al doilea an consecutiv când elevii Liceului Ortodox din Oradea sunt premiați la inițiativa Episcopiei Oradiei.

Festivitatea de premiere a fost precedată de Sfânta Liturghie.

Copiii au primit din partea Parohiei „Sfântul Apostol Andrei” din Oradea diplome de excelență și o sumă de bani, precum și iconițe, cruciulițe și cărți duhovnicești.

Pe această cale, Pr. Radu Rus, directorul instituției de învățământ, a mulțumit comunității parohiale și părintelui paroh pentru generozitatea arătată față de copii, subliniind că „prin astfel de gesturi Biserica prețuieste educația, apreciază efortul, susține excelența și aplaudă performanța”.

Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” Oradea a fost înființat în anul 2007, la inițiativa Preasfințitului Părinte Sofronie.

Foto credit: Episcopia Ortodoxă Română a Oradiei

Urmăreşte-ne pe Instagram: @basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente