Educație filantropică: Elevi din Râmnicu Vâlcea în vizită la Centrul Maternal Troianu

Un grup de elevi de la Școala Nr. 5 din Râmnicu Vâlcea au vizitat în ziua de 1 Martie beneficiarele Centrului Maternal Troianu. Aceștia le-au oferit femeilor însărcinate și mamelor cu copii mici, daruri confecționate de ei: felicitări și mărțișoare.

Elevii au făcut acest gest în semn de dragoste față de mamele aflate în situații dificile, notează site-ul oficial al Eparhiei.

Proiectul de voluntariat s-a desfășurat în perioada 20 februarie – 1 martie 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului.

Prin derularea acestui proiect, ne-am dorit ca elevii să înțeleagă importanța voluntariatului, a solidarităţii față de aproapele lor și valoarea tradiţiilor, prin implicarea în acţiuni plăcute şi constructive, a subliniat Viorica Adriana Iancu, reprezentanta Sectorului Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Scopul organizării acestei acțiuni a fost unul filantropic și educativ, conform profesoarei de religie Steliana Stănciulescu, de la Școala nr. 5. Atelierele de creație au fost susținute de elevii clasei a V-a B, prin implicarea părinților și a doamnei profesoare.

Comentarii Facebook


Știri recente