Editura Cuvântul Vieții: Volum dedicat personalităților înmormântate în cimitirele din Arhiepiscopia Bucureștilor

Editura Cuvântul Vieții a publicat un volum dedicat personalităților Bisericii și ale neamului înmormântate în cimitirele parohiale din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureștilor, intitulat „Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri”.

Lucrarea conține un număr de 256 de pagini, structurate în trei capitole care prezintă aspecte din viața mai multor personalități, domnitori, ierarhi, preoți, teologi, oameni de cultură și de știință, filantropi și ctitori.

Volumul, realizat de mai mulți autori, prezintă un cuvânt de deschidere semnat de Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, coordonatorul lucrării.

„Lucrarea de față s-a născut din dorința de a descoperi celor de astăzi chipurile unor personalități ale Bisericii și ale neamului din vremuri trecute, astăzi pe nedrept uitate sau arareori evocate, care odihnesc în cimitirele parohiale din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureștilor”, notează Episcopul vicar administrativ al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Volumul a fost publicat în contextul Anului Comemorativ 2021 al „Celor adormiți în Domnul, valoarea liturgică și culturală a cimitirelor” și poate fi achiziționat de pe cartibisericesti.ro


Lucrarea poate fi achiziționată prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești – https://cartibisericesti.ro, prin comandă la [email protected], [email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.28

Foto credit: cartibisericesti.ro

Urmăreşte-ne pe Instagram: @basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente