Editura Cuvântul Vieții a publicat două volume de predici semnate de Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul

Editura Cuvântul Vieții a Mitropoliei Munteniei și Dobrogei a publicat două volume de predici semnate de Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul.

Intitulată „Cuvintele Domnului – Comoara ascunsă în țarină”, seria de volume conține predicile rostite de Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor la duminicile de peste an și diferite sărbători.

„Aceste pagini constituie un smerit dar oferit Stăpânului a toate, precum și celor care au strecurat în inima mea cuvinte folositoare. Sunt mulți la număr, așezați într-un veșnic pomelnic al inimii”, notează Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul pe coperta lucrării.

Primul volum este dedicat predicilor la duminicile de peste an, iar cel de al doilea este dedicat predicilor la praznicele împărătești și sfinți.

Cuprinsul lucrărilor urmărește perioadele anului bisericesc, primul volum fiind structurat în predici la duminici ale Penticostarului, Octoihului și Triodului.

Totodată, volumul 2 conține predici la praznicele împărătești, la praznicele Maicii Domnului, panegerice la sfinți și cuvântări la slujbe din Perioada Triodului.

Lucrarea poate fi achiziționată prin intermediul Serviciului Colportaj al Arhiepiscopiei Bucureștilor – www.colportaj.ro.

Foto credit: Basilica.ro / Mircea Florescu

Urmăreşte-ne pe Instagram: @basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente