Editura Basilica: Un iconar de suflete – Părintele Sofian Boghiu. Mărturii

Volumul Un iconar de suflete – Părintele Sofian Boghiu. Mărturii a apărut recent la Editura Basilica a Patriarhiei Române.

Lucrarea reprezintă o colecție de mărturii ale ierarhilor, preoților, academicienilor și ale mai multor persoane care l-au cunoscut Arhim. Sofian Boghiu.

În prefața cărții, Părintele Patriarh Daniel subliniază faptul că Părintele Boghiu a făcut cinste monahismului românesc:

Cu blândețe, dar și cu fermitate, cu răbdare și jertfire, părintele Sofian a făcut cinste monahismului românesc și a adus un rod bogat în Biserica poporului român.

În volumul de față se vede cum iubirea și lumina părintelui Sofian, prezente în inimile și rugăciunile credincioșilor, se transformă în recunoștință față de el, în mărturii despre persoana, viața și lucrarea sa duhovnicească.


Lucrarea poate fi cumpărată de la de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul Ortodoxia (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Magazinul Daruri pentru pelerini (Piaţa Gării de Nord, nr. 1-3, ieşire Calea Griviţei), Magazinul Librăria Ortodoxă (B-dul Regina Maria, Nr. 1).

Mai multe apariții editoriale AICI.

Comentarii Facebook


Știri recente