Echipament de protecție în valoare de 41.000 lei pentru 300 de medici de familie din Arhiepiscopia Iașilor

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor a oferit pachete cu materiale de protecție pentru 300 de medici de familie din județele Iași și Botoșani.

Eparhia a alocat suma de 41.000 lei pentru organizarea acestei campanii în cadrul proiectului Dar pentru copii, prin care Departamentul Pro Vita contribuie la îmbunătățirea vieții copiilor din familiile numeroase.

„Atunci când copiii au probleme de sănătate, medicii de familie sunt primii care au grijă de ei”, a declarat pr. Dragoș Bălinișteanu, coordonatorul proiectului Dar pentru copii. „În continuare, avem grijă și de cei mici și depunem eforturi pentru a le construi case, a le asigura hrana sau a le oferi pur și simplu condiții bune pentru dezvoltarea lor”, a adăugat el.

Fiecare medic de familie a primit câte o mască cu grad ridicat de protecție, un set de măști chirurgicale și 40 de mănuși de examinare. La acestea s-a adăugat o icoană cu Sfânta Parascheva, o carte de rugăciuni și un mesaj de încurajare din partea Părintelui Mitropolit Teofan.

Cei care doresc să susțină în continuare activitățile desfășurate împotriva epidemiei de coronavirus pot dona online direct de pe platforma fiideajutor.ro a Arhiepiscopiei  Iașilor.

Foto: Fii de ajutor

Comentarii Facebook


Știri recente