DVD despre Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

„Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului” este subiectul uneia dintre cele mai noi producții TRINITAS TV. Filmul documentar prezintă construirea infrastructurii celui mai important lăcaș de cult al românilor ridicat după Revoluție, cuprinzând lucrările realizate în perioada noiembrie 2010 – aprilie 2013.

Edificiul, a cărui infrastructură a fost finalizată, urmează să intre într-o nouă etapă de construire. Atât proiectantul, cât și constructorul declară că lucrările de sub cota zero au constituit faza cea mai dificilă a procesului de edificare. Au fost folosite materiale de cea mai bună calitate, s-au utilizat tehnologii dintre cele mai noi și, pentru o parte dintre dificultățile tehnice pe care le presupune o astfel de construcție s-a optat pentru soluții inovatoare.

Detalii despre etapele construirii, despre arhitectură dar și despre simbolistică puteți afla consultând site-ul catedralaneamului.ro. Tot de pe această platformă online aflați și cum puteți contribui la edificarea Catedralei Mântuirii Neamului.

Comentarii Facebook


Știri recente