Duminica a 16-a după Rusalii la Deva

În Duminica a 16-a după Rusalii, Preasfințitul Părinte Gurie, Episcopul Devei și al Hunedoarei, a oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală Sfântul Ierarh Nicolae și Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Deva, înconjurat fiind de către un sobor de preoți și diaconi, informează site-ul oficial al Eparhiei.

În cuvântul de învățătură rostit cu acest prilej, Preasfințitul Părinte Gurie le-a vorbit credincioșilor prezenți despre minunata lucrare a lui Dumnezeu în viața oamenilor, prin care ne înzestrează pe fiecare în parte cu anumiți talanți, cu anumite daruri pe care suntem datori să le lucrăm și să sporim astfel în viața noastră duhovnicească.

De asemenea, Preasfinția Sa i-a îndemnat pe credincioși să fie cu luare aminte la chivernisirea cu înțelepciune duhovnicească a darurilor primite de la Dumnezeu spre rodire cu folos și spre dobândirea Împărăției lui Dumnezeu.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…