„Donează sânge, salvează o viaţă”. O nouă campanie în cadrul Academiei de Poliție din București

O nouă campanie a proiectului „Donează sânge, salvează o viaţă” se desfășoară în perioada 18-22 noiembrie în cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București.

Acțiunea este derulată de voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului şi Centrul de Transfuzie Sanguină al MApN, din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

„Aproximativ 800 de studenți ai Academiei au participat la cea mai recentă acțiune inițiată în cadrul campaniei umanitare”, a declarat Jiga Constantin, voluntar în cadrul Paraclisului CMN.

De la începutul campaniei din 2003  s-a reușit colectarea a 18.000 litri de sânge de la peste 30.000 de donatori.

Biserica Ortodoxă Română a contribuit prin intermediul campaniei în toti acești ani la dotarea cu aparatură medicală a centrelor de transfuzii din București, Ploiești, Constanța, Cluj și a Centrului de Transfuzie Sanguină al MApN.

Foto credit: Jiga Constantin

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Mănăstirea Popăuţi pe timbrele Romfilatelia

Romfilatelia introduce în circulație marți, 21 ianuarie a. c., o emisiune de mărci poștale tematică, din seria Orașele României, dedicată orașului Botoșani. Pe unul dintre timbrele emisiunii este prezentată mănăstirea Popăuţi, ctitorită de Sfântul Ştefan cel Mare în 1496.…