Doi ierarhi ai BOR au oficiat Sfânta Liturghie la sărbătoarea hramului Mănăstirii Sfinţii Voievozi din Slobozia

PS Părinte Iustin împreună cu PS Părinte Vincențiu au oficiat, în data de 8 noiembrie 2017, Sfânta Liturghie la Mănăstirea Sfinții Voievozi din Slobozia. În această zi, biserica lăcașului de cult monahal și-a cinstit ocrotitorii.

Cei prezenți la hram au avut ocazia să se închine la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Rohia. Cinstitul odor a fost însoţit pe tot parcursul drumului de Părintele Arhim. Macarie Motogna, Stareţul Mănăstirii Sfânta Ana.

Cuvântul de învățătură a fost rostit de Episcopul Maramureșului și Sătmarului care a precizat că Cerul nu este pustiu, ci este plin de fiinţe nevăzute, informează site-ul oficial al Eparhiei.

Iată că, deşi, aparent, nu ştim prea multe lucruri despre lumea nevăzută, Dumnezeu ne-a descoperit, mai întâi prin prooroci şi, în cele din urmă, prin Fiul Său, Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Mântuitorul Lumii, că Cerul nu este pustiu, ci este plin de fiinţe nevăzute, care slujesc lui Dumnezeu, a spus PS Iustin.

La final, PS Vincenţiu a mulţumit PS Iustin pentru marea bucurie făcută creştinilor din Bărăgan prin aducerea icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului la Mănăstirea Sfinţii Voievozi.

Foto credit: Episcopia Maramureșului și Sătmarului

Comentarii Facebook


Știri recente