Doi ani de arhipăstorire ai IPS Ioachim, marcați prin rugăciune

La împlinirea a doi ani de la întronizarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim ca Arhiepiscop al Romanului şi Bacăului, în data de 4 ianuarie 2017, la Catedrala arhiepiscopală Sfânta Cuvioasă Parascheva din Roman s-a oficiat Sfânta Liturghie.

Slujba a fost oficiată, în prezența ierarhului, de preoții colaboratori și angajați ai Centrului Eparhial, notează site-ul oficial al eparhiei. Cu acest prilej, s-au rostit ectenii speciale și rugăciuni de mulțumire.

În cuvântul rostit la final, Părintele Arhiepiscop a mulțumit lui Dumnezeu și celor care i-au fost alături de când a fost ales ca arhiepiscop al acestei eparhii.

Din milostivirea lui Dumnezeu se împlinesc doi ani de la întronizarea în scaunul chiriarhal al acestei eparhii. Mulțumim lui Dumnezeu că ne-a făcut vrednici şi ne-a ajutat să împlinim ceea ce El a dispus pentru noi. Rog pe toți colaboratorii noştri, cărora le mulțumesc pentru sprijin şi ajutor în misiunea încredințată, să se roage ca Dumnezeu să ne ajute pe mai departe în misiunea primită, a spus ierarhul.

IPS Ioachim aniversează 2 ani de la ridicarea la rangul de Arhiepiscop – Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente