Din culisele Marșului pentru Viață: Pancartele realizate de seminariștii ieșeni

Elevii clasei a XI-a C de la Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Vasile cel Mare” din Iași au îmbinat creativitatea cu dragostea pentru viață în realizarea unor pancarte cu care vor participa sâmbătă, 23 martie 2019 la Marșul pentru Viață.

Atelierul „Pancarta mea pentru Viață” a avut loc joi, 14 martie 2019, sub coordonarea Prof. Ioana Măriuței, informează Pro Vita Iași.

Atelierul „Pancarta mea pentru Viață”. ©Pro Vita Iași

Elevii consideră că pancartele reprezintă „o mică, dar importantă mărturisire a adevărurilor că viața trebuie protejată de la concepție și că venirea fiecărui copil în lume este un dar de la Dumnezeu”.

Atelierul „Pancarta mea pentru Viață”. ©Pro Vita Iași

Textele pancartelor transmit mesaje precum: Alege Viața, Fiecare viață este un dar, Viața înseamnă o inimă care bate, Sunt un copil, nu o alegere, Cu fiecare copil, un înger vine în lume, Avortul oprește o inimă care bate.

Vezi o parte din creațiile elevilor seminariști în galeria foto:

La Iași, Marșul pentru Viață va avea loc sâmbătă, 23 martie 2019, de la ora 14:00, cu plecare din Piața Unirii.

Vezi și Imnul Marșului pentru Viață (VIDEO)

Foto credit: Pro Vita Iași 

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…