Din bilanţul pe 2021 al Asociației Femeilor Ortodoxe a Eparhiei Buzăului: Zeci de evenimente şi proiecte

Adunarea Generală a Asociației Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei (AFO – ABV) s-a întrunit sâmbătă în Aula brâncovenească a Palatului arhiepiscopal din municipiul Buzău.

Întâlnirea, la care au participat 30 de reprezentante ale celor peste 7.000 de membre ale Asociației Femeilor Ortodoxe din toate comunitățile Eparhiei, a fost prezidată de Arhiepiscopul Ciprian.

În deschiderea şedinţei, Arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei le-a felicitat pe membrele AFO – ABV pentru activitatea desfăşurată.

„Aceste activități au implicat mai multe persoane, cărora vreau să le adresez mulțumiri și felicitări. De altfel, nucleul Asociației Femeilor Ortodoxe îl constituiți dumneavoastră, membrele Adunării Generale”.

„Sunt deosebit de bucuros că Asociația Femeilor Ortodoxe – Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei devine, de la an la an, tot mai consistentă, în ceea ce privește numărul persoanelor active și, mai ales, amploarea și calitatea activităților educaționale, sociale și misionare desfășurate aproape săptămânal, la care se adaugă patrimoniul moștenit de la înaintașele dumneavoastră din perioada interbelică, redobândit legal, cu foarte mari eforturi din partea Centrului Eparhial”, a subliniat Părintele Arhiepiscop.

Anul trecut, au fost organizate 35 de evenimente culturale și educaționale, iar în plan social-filantropic au fost derulate 5 proiecte. Pentru implementarea lor a fost investită suma de 53.550 lei.

Sinteza activităţilor AFO – ABV pe anul 2021 este disponibilă pe site-ul Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei.

Foto credit: Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei

Urmăreşte-ne pe Twitter: @agentiabasilica

Comentarii Facebook


Știri recente