Deva. Părintele Zaharia Zaharou prezent la Sinaxa stareților și starețelor

Episcopul Devei și Hunedoarei a prezidat miercuri, 24 mai 2017, sinaxa stareților și starețelor din Eparhie. În cadrul ședinței, părintele arhimandrit Zaharia Zaharou, duhovnicul Mănăstirii Sfântul Ioan Botezătorul din Tolleshunt Knights, Anglia, a susținut o prelegere despre probleme duhovnicești în viața monahală.

Evenimentul a avut loc la Centrul Eparhial din Deva. La finalul expunerii, părintele Zaharia a răspuns întrebărilor adresate de stareții și starețele din eparhia hunedoreană, notează site-ul oficial al Episcopiei.


Adunarea stareților și starețelor a debutat cu oficierea Sfintei Liturghii în Catedrala din municipiul Deva. Slujba a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Gurie, chiriarhul locului. Din sobor au făcut parte părinții slujitori ai lăcașului de cult.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mic dicționar al Postului Sfintei Mării

În Postul Adormirii Maicii Domnului, denumit în popor și „al Sfintei Mării” sau „Sântămăriei”, Biserica utilizează o serie de termeni specifici care de multe ori sunt înțeleși superficial sau deloc. Basilica.ro vă propune o selecție…