Deschiderea taberelor ”Tinereţe, Misiune şi Comuniune” şi ”Artă şi Solidaritate Creştină”

Luni 17 august, de la ora 9:00, PS Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureşului şi Sătmarului s-a întâlnit în Catedrala Episcopală cu tinerii care participă la Tabăra ”Tinereţe, Misiune şi Comuniune” de la Mănăstirea Rohiţa, Prot. Lăpuş.

La tabără participa 50 de tineri din mai multe parohii, coordonaţi de preoţii: Bogdan Ciocotisan – coordonator cu tineretul pe Protopopiatul Baia Mare, Claudiu Pop, Adrian Mihali şi diaconul Ionel Herteg, potrivit episcopiammsm.ro.

De la ora 18.00, PS Iustin Sigheteanul a participat la deschiderea oficială a Taberei Internaţionale ”Artă şi Solidaritate Creştină” care a ajuns la cea de a 11 ediţie şi care se desfăşoară în Parohia Desesti, Prot. Sighet, coordonată fiind de preotul paroh Ioan Ardelean şi familia sa, în parteneriat cu HHC. La tabăra participa 50 de copii şi 50 de pictori consacraţi din ţară şi străinătate.

Evenimentul a avut loc la ”Sala Milenium” din Municipiul Baia Mare şi a fost găzduit de Primăria Municipiului prin Domnul Primar Cătălin Cherecheş.

Comentarii Facebook


Știri recente