Deschiderea noului an școlar la Seminarul din Craiova. La eveniment a participat Mitropolitul Olteniei

Seminarul Teologic Sfântul Grigorie Teologul din Craiova şi-a redeschis porţile luni, 11 septembrie 2017. Ceremonia prilejuită de începerea unui nou an şcolar a avut loc pe platoul din faţa instituției de învățământ. În cadrul acesteia, a fost oficiată o slujbă de Te-Deum. La eveniment a participat Mitropolitul Olteniei.

La manifestare au fost prezenți: reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj şi ai altor instituţii publice, informează Pr. Gheorghe Cioiu, Biroul de Presă al Mitropoliei Olteniei.

După rugăciunile de mulţumire, Mitropolitul Olteniei a rostit un cuvânt în care i-a îndemnat pe elevii seminarişti să continue tradiţia rezultatelor foarte bune la învățătură.

La această instituție de învățământ s-au format de-a lungul anilor generaţii întregi de preoţi şi de personalităţi care s-au remarcat şi în alte sectoare de activitate ale vieţii publice. De aceea, suntem încredinţaţi că elevii vor continua linia ascendentă a rezultatelor remarcabile impusă de înaintaşi, iar informaţiile şi cunoştinţele vor fi precum sămânţa care, căzând pe pământ bun, încolţeşte repede şi dă roade bune, a precizat IPS Irineu.

La final, elevii cu rezultate deosebite la învăţătură, obţinute în anul şcolar 2016 – 2017 au fost premiaţi cu diplome şi cărţi.

Comentarii Facebook


Știri recente