Deschiderea Anului şcolar la Seminarul Teologic Ortodox din Bucureşti

La Seminarul Teologic Ortodox Nifon Mitropolitul din Bucureşti a avut loc ieri, 15 septembrie 2015, deschiderea solemnă a cursurilor pentru noul an şcolar 2015-2016. Cu acest prilej, părinţii profesori, profesorii, precum şi elevii seminarişti şi părinţii acestora au participat la o slujbă de Te Deum, informează Ziarul Lumina.

Slujba de mulţumire a fost săvârşită la Seminarul Teologic Ortodox din Bucureşti de un sobor de preoţi şi diaconi din care au făcut parte: pr. Aurel Mihai, vicar-administrativ al Arhiepiscopiei Bucureştilor; pr. Gheorghe Dogaru, inspector şcolar de religie la Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti; pr. Ionuţ Bărbulescu, directorul Seminarului Teologic Ortodox „Nifon Mitropolitul“ din Bucureşti, și alți slujitori.

La final, pr. director Ionuţ Bărbulescu a citit mesajul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel la începutul noului an şcolar.

„Ne dorim ca în acest an şcolar rezultatele elevilor noştri să fie mai bune decât cele din anul şcolar precedent. De exemplu, procentul de promovabilitate la bacalaureat de anul trecut a fost de 96% şi suntem foarte hotărâţi ca anul acesta să împlinim procentul de 100%. Ne dorim, de asemenea, ca şi la concursurile şi olimpiadele şcolare elevii noştri să aibă rezultate foarte bune, dar mai ales ne dorim ca ei să fie pregătiţi atât din punct de vedere intelectual, cât mai ales din punct de vedere duhovnicesc”, a declarat pr. director Ionuţ Bărbulescu.

Comentarii Facebook


Știri recente