Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova contribuie la promovarea Mitropoliei Basarabiei în mediul online

Printr-o donație cu echipament multimedia, calculatoare și birotică, Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Secretariatului General al Guvernului României ajută la promovarea Mitropoliei Basarabiei în mediul online.

Ana Guțu, Secretar de Stat al DRRM, s-a întâlnit vineri, 27 noiembrie 2020, cu Mitropolitul Petru al Basarabiei. În cadrul audienței a fost semnat contractul de finanțare nerambursabilă care vizează creșterea gradului de vizibilitate a activităților Mitropoliei Basarabiei.

Ca semn de recunoștință pentru „promovarea constantă și fără echivoc a idealurilor naționale în Basarabia, cât și a susținerii vizibilității bisericilor Mitropoliei Basarabiei în această perioadă pandemică”, doamna Ana Guțu a fost distinsă de Înaltpreasfințitul Părinte Petru cu Ordinul „Sfânta Cuvioasă Parascheva”.

În cadrul vizitei, IPS Petru i-a prezentat Doamnei Secretar de Stat stadiul lucrărilor de renovare a imobilului administrativ al Mitropoliei Basarabiei și aspecte din viața parohiilor și mănăstirilor Bisericii Ortodoxe Române din Republica Moldova.

Foto credit: Mitropolia Basarabiei


Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.
Urmărește-ne și pe Twitter: @AgentiaBasilica.

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…