„De ziua voastră nu sunteți singuri”. Aniversare pentru copiii din Centrul „Sfânta Ana” – Râmnicu Vâlcea

Copiii de la Centrul de plasament Sfânta Ana din Râmnicu Vâlcea, care au ziua de naștere în lunile decembrie și ianuarie, au fost sărbătoriți pe data de 17 ianuarie 2017, prin grija Ligii Femeilor Creștin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului.

Activitatea, intitulată De ziua voastră nu sunteți singuri a fost organizată de Ligă, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul din Vâlcea, Mănăstirea Ostrov și Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea, informează site-ul oficial al eparhiei.

Pentru copiii sărbătoriți, trupa de teatru Constantin Popian a Arhiepiscopiei Râmnicului a prezentat piesa Româncuţa de I.L. Caragiale. Interpreții au fost copii de la Secţia de Artă Dramatică a Şcolii Populare de Arte şi Meserii din Râmnicu-Vâlcea. În continuare, cu scopul de a înțelege arta scenică și pentru a descoperi noi talente, copiii de la centru au fost invitați la o lecție de teatru.

La final, sărbătoriții din centrul Sfânta Ana au primit un tort și au cântat cu toții tradiționalul La mulţi ani!

Comentarii Facebook


Știri recente

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei şi Romanaţilor

Preasfinţitul Părinte Sebastian aniversează sâmbătă primirea hirotoniei în Arhiereu şi întronizarea ca Episcop al Slatinei.  Patriarhul Daniel i-a transmis PS Sebastian un mesaj de felicitare. Preasfinţitul Părinte Sebastian s-a născut în 5 noiembrie 1966, în…