De Sf. Nicolae, Părintele Patriarh oferă daruri pentru 100 de copii din Arhiepiscopia Bucureștilor

A 12-a ediție a programului „Sf. Nicolae în mijlocul copiilor” se desfășoară anul aceasta în condiții speciale. Copiii nu vor mai veni să-l colinde pe Părintele Patriarh de Sfântul Nicolae. În schimb, Preafericirea Sa va oferi daruri pentru 100 de copii beneficiari ai centrelor sociale ale Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Anul acesta, tradiționalul concert de colinde al copiilor intitulat „Sf. Nicolae în mijlocul copiilor” nu mai are loc la Palatul Patriarhiei.

În schimb, în perioada 4-5 decembrie, în Arhiepiscopia Bucureștilor vor fi organizate evenimente în cadru restrâns, cu respectarea normelor sanitare: la Centrul de zi Sf. Muceniță Sofia din București, la Centrul de zi Sf. Stelian de la Valea Crângului – Urlați și în comunitatea de copii hipoacuzici Sf. Meletie.

Cei 100 de copii beneficiari ai serviciilor sociale din comunitățile menționate vor primi din partea Părintelui Patriarh Daniel câte un pachet în valoare de maximum 300 de lei. Cadoul va conține haine sau încălțăminte de iarnă, o carte duhovnicească și dulciuri.

De asemenea, parohiile din Arhiepiscopia Bucureștilor vor pregăti cadouri pentru copiii vulnerabili, pe care le vor distribui în perioada 4-5 decembrie.

Foto credit: Basilica.ro / Mircea Forescu

Comentarii Facebook


Știri recente