De 1 iunie copiii au intrare gratuită la Muzeul Antipa

„De 1 iunie, copiii sunt așteptați să-și petreacă ziua la Antipa. Sâmbătă, de ziua lor, ei vor primi în dar intrarea gratuită la muzeu”, se menţionează pe site-ul oficial al instituţiei.

Cu acest prilej, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a pregătit o serie de activităţi distractive, conferinţe, ateliere de creaţie cu imaginaţie şi laboratoare de ştiinţă, precum şi o expoziţie cu animale vii, adusă la muzeu de Asociaţia „Pajura”.

Cei mici vor putea admira cele mai spectaculoase rase de păsări şi exemplare de găini de rasă, porumbei aparţinând diferitelor rase şi varietăţi coloristice, fazani, papagali şi iepuri din cele mai frumoase rase europene, care vor popula curtea muzeului pentru două zile (1 şi 2 iunie).

Pe lângă Festivalul Animalelor, cei mici vor avea prilejul să participe la nenumărate ateliere desfăşurate atât în aer liber cât şi în sălile atelier ale muzeului.

Participarea la ateliere este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierea se face pe adresa de e-mail [email protected].

Mai multe info pe site-ul muzeului.

Foto credit: Muzeul Antipa

Comentarii Facebook


Știri recente