Daruri pentru familiile nevoiașe din Baia Mare

La Catedrala episcopala „Sf. Treime” din Baia Mare, astăzi, 13 decembrie 2014, au fost oferite daruri pentru mai mult de 350 de familii nevoiașe. Acţiunea a fost organizată de Asociația femeilor ortodoxe din Maramureș „Mironosițele Femei”, care își desfășoară activitatea pe lângă Catedrala Episcopala Sfânta Treime din Baia Mare.

Împărțirea darurilor s-a făcut în prezența Preasfințitului Părinte Iustin Sigheteanul, Arhiereu-vicar al Episcopiei Maramureșului și Sătmarului.

„Este al zecelea an de când Asociaţia femeilor ortodoxe de pe lângă Catedrala episcopală oferă la 350 de familii nevoiaşe din Baia Mare şi împrejurimi daruri de Crăciun şi de Paşti. Oferă necesarul alimentelor de care au nevoie pentru perioada sărbătorilor. Pe lângă aceasta oferă încă alte 450-500 de pachete cu jucării pentru copiii lor. De asemenea, în fiecare lună această asociaţie oferă la 100 de familii din municipiu, indiferent de confesiunea religioasă, alimente, medicamente şi îmbrăcăminte. Totodată, au în grijă 25 de bătrâni şi 25 de copii”, a declarat pentru TRINITAS TV PS Părinte Iustin Sigheteanul.

Membrii Asociației ,,Mironosițele Femei” au pregătit și un scurt concert de colinde, susținut de copiii asistați de Asociația femeilor ortodoxe.

Asociația femeilor ortodoxe ,,Mironosițele Femei” funcționează de 8 ani și vine în sprijinul familiilor nevoiașe tot timpul anului, asigurând îndeosebi alimentele necesare.

Comentarii Facebook


Știri recente