Daruri pentru copiii nevoiaşi din Urziceni

Răspunzând îndemnurilor Sfântului Sinod și ale Părintelui Protopop Bogdan Ionuț Stancu, adresate la începutul Postului Crăciunului, de a fi mai aproape de cei în nevoi, de cei singuri, enoriașii Parohiei Sfinții Împărați Constantin și Elena din Urziceni au colectat suma de 400 de lei, a precizat Preot Adrian Lucian Scărlătescu. La aceasta s-a adăugat suma de 1000 de lei din partea unui sponsor care, sensibil la suferința copiilor fără părinți sau mai nevoiași, ajută în fiecare an, de Crăciun și de Sfintele Paști.

În ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, Părintele Adrian Lucian Scărlătescu, preot II la Catedrala din Urziceni, împreună cu dascălii bisericii și două doamne din Comitetul parohial au dus copiilor din Complexul de Servicii pentru Protecția Copilului din Urziceni produse de igienă personală, alimente, fructe şi dulciuri în valoare de 1350 lei.

De asemenea, în aceeași zi a mai fost vizitată o familie nevoiașă cu trei copii, căreia i s-au oferit dulciuri și alimente în valoare de 50 de lei.

Toți copiii au mulțumit lui Dumnezeu și donatorilor prin intonarea de colinde tradiționale de Crăciun.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopia Canadei: Conferințele Postului Mare, online

Episcopia Ortodoxă Română a Canadei vă invită la seria de întâlniri duhovnicești „Conferințele Postului Mare 2021 – «Prin ușile pocăinței spre bucuria Învierii»”. Întâlnirile vor fi transmise online (via Zoom/Facebook) în primele cinci duminici ale…