Daruri pentru bolnavii Spitalului Municipal Mediaș

Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Mediaș și Școala Generală „George Popa” din localitate au organizat, vineri 2 martie 2012, o acțiune social-filantropică la Spitalul Municipal Mediaș. După ce au participat, în capela instituției, la Taina Sfântului Maslu, mai mulți elevi au oferit daruri bolnavilor de aici. Acțiunea face parte din concursul național de miniproiecte „Copiii învață iubirea lui Hristos”, organizat de Patriarhia Română

Prin activitățile întreprinse în cadrul acestui concurs de miniproiecte, atât preoții, cât și profesorii de Religie încearcă să-i implice pe elevi în ajutorarea semenilor. La acțiunea de binefacere au participat elevi cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani.

Concursul național de miniproiecte „Copiii învață iubirea lui Hristos” este parte a programului catehetic „Hristos împărtășit copiilor”, și se desfășoară în parohiile din Patriarhia Română pe perioada Postului Mare. Premierea va avea loc la București, în ziua praznicului Sfinților Împărați, hramul Catedralei patriarhale.

Comentarii Facebook


Știri recente