Daruri de sărbători pentru copiii sinistraţi din Câmpia Covurluiului

Programul social-filantropic dedicat  copiilor din familiile afectate de inundaţiile din luna octombrie din Câmpia Covurluiului au continuat joi, 8 decembrie 2016. Peste 90 de elevi din parohiile Pechea şi Cuza Vodă, însoţiţi de preoţi, cadre didactice, părinţi şi voluntari, s-au deplasat la unul din centrele comerciale din municipiul Galaţi unde au primit în dar articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, notează site-ul oficial la Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Patriarhia Română, la îndemnul Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, a alocat suma de 70.000 lei din  fondul Filantropia, în vederea continuării iniţiativelor de întrajutorare a familiilor sinistrate.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, în perioada 5 – 8 decembrie 2016, pe baza unor programări prealabile, cei 210 copii, membri ai familiilor sinistrate, au fost incluşi într-un program de întrajutorare care a vizat, în principal, achiziţionarea unor articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte noi pentru anotimpul rece.

Implicarea, susţinerea şi ajutorarea familiilor sinistrate din Câmpia Covurluiului va continua şi în perioada următoare.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Romfilatelia a lansat emisiunea poştală Crăciun 2019

Romfilatelia a introdus în circulaţie săptămâna trecută emisiunea de mărci poştale Crăciun 2019. Pe cele două timbre ale emisiunii sunt ilustrate imagini din manuscrisul Imnul Acatist al Maicii Domnului din colecția Bibliotecii Academiei Române, reprezentând miniaturile „Nașterea Domnului” și „Steaua Magilor”.…