Daruri de sărbători pentru copiii sinistraţi din Câmpia Covurluiului

Programul social-filantropic dedicat  copiilor din familiile afectate de inundaţiile din luna octombrie din Câmpia Covurluiului au continuat joi, 8 decembrie 2016. Peste 90 de elevi din parohiile Pechea şi Cuza Vodă, însoţiţi de preoţi, cadre didactice, părinţi şi voluntari, s-au deplasat la unul din centrele comerciale din municipiul Galaţi unde au primit în dar articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, notează site-ul oficial la Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Patriarhia Română, la îndemnul Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, a alocat suma de 70.000 lei din  fondul Filantropia, în vederea continuării iniţiativelor de întrajutorare a familiilor sinistrate.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, în perioada 5 – 8 decembrie 2016, pe baza unor programări prealabile, cei 210 copii, membri ai familiilor sinistrate, au fost incluşi într-un program de întrajutorare care a vizat, în principal, achiziţionarea unor articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte noi pentru anotimpul rece.

Implicarea, susţinerea şi ajutorarea familiilor sinistrate din Câmpia Covurluiului va continua şi în perioada următoare.

Comentarii Facebook


Știri recente