Daruri de sărbători pentru copiii sinistraţi din Câmpia Covurluiului

Programul social-filantropic dedicat  copiilor din familiile afectate de inundaţiile din luna octombrie din Câmpia Covurluiului au continuat joi, 8 decembrie 2016. Peste 90 de elevi din parohiile Pechea şi Cuza Vodă, însoţiţi de preoţi, cadre didactice, părinţi şi voluntari, s-au deplasat la unul din centrele comerciale din municipiul Galaţi unde au primit în dar articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, notează site-ul oficial la Arhiepiscopiei Dunării de Jos.

Patriarhia Română, la îndemnul Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, a alocat suma de 70.000 lei din  fondul Filantropia, în vederea continuării iniţiativelor de întrajutorare a familiilor sinistrate.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, în perioada 5 – 8 decembrie 2016, pe baza unor programări prealabile, cei 210 copii, membri ai familiilor sinistrate, au fost incluşi într-un program de întrajutorare care a vizat, în principal, achiziţionarea unor articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte noi pentru anotimpul rece.

Implicarea, susţinerea şi ajutorarea familiilor sinistrate din Câmpia Covurluiului va continua şi în perioada următoare.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Parohia din Orbassano va avea o biserică de zid

Arhiereul vicar Atanasie de Bogdania a sfinţit sâmbătă piatra de temelie pentru viitoarea biserică din zid a parohiei româneşti din Orbassano, informează Episcopia Italiei. Lăcaşul de cult va fi închinat Sfântului Emilian din Durostorum. „Fiecare…