Daruri de sărbători pentru copiii internaţi în secţia hemodializă a spitalului Marie Curie

Parohia Naşterea Domnului Ghencea a oferit vineri daruri pentru copiii internaţi în secţia hemodializă a spitalului Marie Curie din Capitală.

Darurile au fost oferite de diac. Răzvan Lichi, reprezentantul parohiei bucureştene.

„Cu binecuvântarea părintelui paroh Ilie Mihai, cu ajutorul unor oameni care înţeleg nevoia de a-i face pe cei din jurul lor să zâmbească în momente grele, am oferit aceste daruri micilor pacienţi din cadrul secţiei de hemodializă”, a declarat pentru Agenţia de ştiri Basilica diac. Răzvan Lichi.

„Le mulţumim tuturor celor care au înţeles ca bucuria acestor copii este esenţială pentru ca ei sa meargă mai departe şi să înfrângă greutăţile de pe patul de spital”, a adăugat părintele diacon care a anunţat că va reveni la spital, ca reprezentant al parohiei, pentru alte acţiuni filantropice.

„În următoarele zile intenţionăm sa mai vizitam aceasta secţie şi să cunoaştem alţi copii care au nevoie de braţele noastre deschise, sprijin, puţin ajutor şi, în special, iubire”, a spus pr. diac. Răzvan Lichi.

Copiii au primit alimente, fructe, dulciuri şi au stat de vorbă cu părintele diacon care i-a încurajat în lupta lor cu afecţiunile fizice.

Foto credit: Basilica.ro

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente