Daruri de la copii pentru copii

Devine o tradiţie ca, înainte de praznicul Crăciunului, biserica Sfântul Haralambie din Constanţa să găzduiască un eveniment inedit. Astfel, miercuri, 09 decembrie 2015, 25 de copii aflaţi în Centrul de plasament Delfinul din Agigea au fost colindati şi au primit daruri de la alţi 25 de elevi ai Liceului teoretic Decebal din Constanţa. Evenimentul a avut loc în prezenţa Înaltpreasfinţitului Părinte Teodosie care a citit şi o rugăciune pentru copiii prezenţi, după cum informează site-ul oficial al Eparhiei.

Activitatea a avut ca scop educarea celor mici spre a face milostenie cu fraţii lor nevoiaşi.

Cei care au beneficiat de cadouri din partea bisericii şi a colegilor lor de la Liceul Decebal, fac parte din Centrul de Plasament Delfinul, centru ce găzduieşte copii ai căror părinţi nu îşi permit să îi întreţină.

Toţi colindătorii au fost la sfârşit răsplătiţi de către preoţii bisericii Sfântul Haralambie cu dulciuri, fructe, iconiţe şi alte daruri.

Biserica Sfântul Haralambie derulează şi un alt proiect social ce constă în oferirea de pachete cu alimente zilnic, pentru 50 de copii aflaţi la Centrul pentru Educaţie Incluzivă Delfinul, din Constanţa.

Comentarii Facebook


Știri recente