Daruri de 1 iunie la Centrul social-creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, la Centrul social-creştin al Arhiepiscopiei, a avut loc luni, 30 mai 2016, întâlnirea dintre 10 copii aflaţi în grija DGASPC – Dâmboviţa şi a unor asistenţi maternali, cu 30 de copii din grupa mijlocie a Grădiniţei cu program prelungit nr. 1 din Târgovişte, sub coordonarea doamnelor educatoare Monica Ciobanu şi Georgiana Iorga, însoţiţi de părinţii lor, informează Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviştei.

Copiii de la grădiniţă au prezentat un scurt program artistic şi au oferit daruri copiilor de la D.G.A.S.P.C. Dâmboviţa, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, care se apropie.

Părintele Adrian Rada, directorul Centrului social-creştin, a transmis tuturor celor prezenţi mesajul de binecuvântare al Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Nifon şi a oferit icoane tuturor.
Proiectul social derulat ieri este o etapă a parteneriatului educaţional încheiat între Asociaţia Centrul Diaconal Casa Creştină şi Grădiniţa cu program prelungit nr. 1 din Târgovişte.

Comentarii Facebook


Știri recente