Daruri, colinde și binecuvântare pentru beneficiarii centrelor sociale din Reșița. PS Lucian: Creștinul se cuvine să fie bun și darnic de sărbători

PS Lucian, însoțit de un grup de colindători, i-a vizitat marți pe copiii și vârstnicii de la Complexul de servicii sociale Sfânta Maria și de la Centrul de plasament Speranța din Reșița. Episcopul Caransebeșului a mers la mai multe instituții sociale din oraș.

Ierarhul le-a oferit daruri atât beneficiarilor cât și angajaților centrelor sociale, informează site-ul oficial al Eparhiei.

La rândul său PS Lucian a fost încântat cu un program artistic pregătit de gazde.

Suntem bucuroși că în Postul Crăciunului putem împărtăși dragoste și putem aduce prin glasul colindătorilor vestea cea bună a Nașterii Fiului lui Dumnezeu, a mărturisit Părintele Episcop.

Avem deja o tradiție în Episcopia Caransebeșului ca în această perioadă să-i bucurăm pe frații noștri mai mici, pe cei care sunt neputincioși, bolnavi și singuri, pe cei care sunt abandonați și suferă în primul rând de afecțiune și de dragoste. Venim cu aceste gânduri bune, dar și cu un cadou, așa cum se cuvine să fie creștinul și românul de Sărbătorile mari: bun și darnic, a adăugat Chiriarhul.

În aceeași zi grupul de colindători din Caransebeș a dus mesajul Nașterii Domnului și la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență și la Complexul de servicii sociale comunitare pentru persoane adulte din cartierul reșițean Marginea Lend.

Totodată, centrele de zi Maria și ABC precum și la Centrul de servicii și asistență socială pentru persoane vârstnice ale Primăriei Municipiului Reșița au fost vizitate de Părintele Episcop Lucian.

La aceste vizite, alături de PS Lucian și grupul de colindători au fost prezente autorități județene și locale.

Foto credit Episcopia Caransebeșului

Comentarii Facebook


Știri recente