Dăruind vom dobândi. Sprijin material oferit unor credincioși de Arhiepiscopia Târgoviștei

Arhiepiscopia Târgoviștei a oferit în 26 septembrie 2017 suport material unor credincioși aflați în situații dificile, potrivit site-ului oficial al Eparhiei.

Astfel, preoții de la parohiile Brezoaia și Brezoaiele au oferit, prin bunăvoința solidară a credincioșilor lor, în urma unei colecte, suma de 11.412 lei unui tânăr din localitate care suferă de o boală gravă. Banii sunt destinați urmării unui tratament de specialitate.

În aceeași logică a iubirii creștine, preoții si credincioșii de la Parohia Sf. Arhangheli din Târgoviște, împreună cu Centrul eparhial, au ajutat o familie din această parohie pentru refacerea casei cu o importantă sumă de bani.

De asemenea, la Parohia Glogoveanu, preotul, alături de credincioși și împreună cu Centrul Eparhial, au oferit ajutor financiar pentru achiziționarea de materiale de construcție unui enoriaș căruia focul i-a mistuit casa.

Astfel de acțiuni au loc frecvent în Eparhia Târgoviștei.

Foto credit: arhiepiscopiatargovistei.ro

Comentarii Facebook


Știri recente

Săptămâna în imagini: 9 – 15 mai 2022

Legătura dintre biserică și sat, ca o împletire între viața laică și cea religioasă, a putut fi văzută atât în evenimentele organizate la Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” din București în săptămâna precedentă, cât…