Cursanții Școlii Sanitare „Carol Davila” Onești vor face practică de specialitate la Complexul social de la Hârja

Zeci de cursanţi ai Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” Onești și Moinești au posibilitatea ca pe parcursul anului şcolar 2020-2021 să beneficieze de practică de specialitate gratuită la Complexul rezidențial de servicii socio-medicale Hârja.

Efectuarea stagiului de practică va fi posibilă prin intermediul Proiectului POCU „Activ în practică – Activ pe piața muncii!”, lansat în 20 octombrie, în care Asociația „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja” a devenit partener de practică de specialitate pentru viitorii asistenți medicali și farmaciști ai Şcolii „Carol Davila”.

Date generale proiect

Proiectul se adresează pentru 50 de cursanți ai Școlii Postliceale Sanitare „Carol Davila” Onești și Moinești să beneficieze de stagiu practic în unități care pot oferi servicii de organizare și desfășurare a stagiului  medico – farmaceutic uman, de natură să asigure toate condițiile necesare în vederea formării profesionale practice complete și corecte a stagiarilor.

Cei 50 de elevi vor face subiectul unui proces de selecție.

Obiectivul general al parteneriatului îl constituie furnizarea de partenerul de practică (Complexul rezidențial de servicii socio-medicale Hârja) a serviciilor de instruire și formare cu profil  medico – farmaceutic uman, de natură să asigure toate condiţiile necesare în vederea formării profesionale indiferent de nivelul lor de pregătire, sub coordonarea și îndrumarea, de către partenerul de practică a instruirii clinice și farmaceutice a unui număr 36 de cursanți care vor ajunge la Hârja pe parcursul anului școlar 2020-2021.

Foto credit: medijobs


Urmărește-ne și pe Twitter: @AgentiaBasilica și @BasilicaPhotos!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente