Curs festiv la Sibiu

Studenții promoției 2010 – 2014 a Facultății de Teologie Ortodoxă „Sfântul Andrei Șaguna” din Sibiu au participat, astăzi, 4 iunie 2014, la cursul festiv. Ziua a început cu Sfânta Liturghie, oficiată în Catedrala mitropolitană de Preasfințitul Părinte Andrei Făgărășeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Sibiului. La eveniment a participat și Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, care i-a binecuvântat pe absolvenți, informează TRINITAS TV.

„Prin această Sfântă Liturghie ne-am rugat lui Dumnezeu ca să reverse darurile Sale asupra acestor mlădițe care sunteți frățiile voastre, mlădițe pe care Hristos le ocrotește în așa fel încât să dea roade multe”, a mărturisit Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu.

Alături de studenți a fost și rectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu care i-a felicitat pe tineri, precum și pe părinții acestora.

Un moment emoționat a fost cel în care a fost strigat, pentru ultima dată, catalogul.

Pentru a fi declarați absolvenți ai Facultății de Teologie Ortodoxă din Sibiu, studenții mai au de trecut un ultim pas: examenul de licență. Acesta va fi susținut în perioada 25-27 iunie.

Comentarii Facebook


Știri recente