Curs de management al resurselor umane la Oradea

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, în perioada 22-26 iulie 2013, a fost organizat la Oradea, în sala festivă a Protopopiatului Oradea, cursul de Managementul resurselor umane, acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, după cum ne-a precizat Pr. Laurențiu Lazăr.

Cursul de desfășoară în cadrul proiectului FORTE, fiind organizat de Centrul de Resurse „Filantropia” al Asociației „Filantropia” a Episcopiei Oradiei, prin intermediul Centrului Național pentru Formare Continuă „Dumitru Stăniloae” din București. La curs au participat 15 preoți și personal neclerical din cuprinsul Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei, care au promovat examenul de curs, obținând astfel certificatul de manager resurse umane.

Cursul de manager resurse umane se adresează personalului clerical și neclerical, persoanelor și managerilor care au în subordine angajați sau care coordonează echipe de proiect sau echipe de voluntari (angajați ai structurilor din cadrul Bisericii Ortodoxe Române sau ai organizațiilor neguvernamentale care au experiență de colaborare sau care doresc pe viitor să dezvolte parteneriate sau colaborări cu instituții din cadrul Bisericii Ortodoxe Române), având ca scop formarea și dezvoltarea competențelor de gestionare a resurselor umane din cadrul organizației.

Comentarii Facebook


Știri recente