Cum recompensează o parohie din Timișoara rezultatele bune la învățătură

O colaborare de câțiva ani între Școala Gimnazială nr. 7 din Timișoara și Parohia Timișoara Viile Fabric are ca rezultat bucuria celor mai studioși dintre elevi.

Luni, de praznicul Sfintei Treimi, după încheierea Sfintei Liturghii, 75 de elevi au fost apreciați în fața comunității pentru parcursul școlar excepțional, respectiv rezultatele deosebite obținute la învățătură, informează Mitropolia Banatului.

Elevii au fost premiați în altarul de vară al parohiei, în cadru festiv, în prezența conducerii Școlii, a catedrei de Religie, precum și a părinților. Au primit bani, cărți și diplome de excelență.

Marți, 18 iunie, elevii participanți la întâlnirile educaționale organizate de Biroul Catehetic al parohiei (Atelierul de creație – pictură pe sticlă și proiectul „Hristos Împărtășit Copiilor”) au mers într-o excursie de o zi la Orșova și pe clisura Dunării. Ei au fost însoțiți de Pr. Sorin Lungoci, dar și de studenți teologi și profesori de Religie formați în parohie.

Tinerii au vizitat Mănăstirile „Sfânta Ana” și „Piatra Scrisă”, au luat prânzul pe faleza Dunării și au făcut o croazieră pe Dunăre, timp de trei ore.

Foto credit: Mitropolia Banatului

Comentarii Facebook


Știri recente