Crosul „Campionii Bucuriei” la Câmpulung Muscel

Arhiepiscopia  Argeșului și Muscelului a organizat luni, 17 mai 2016, o nouă ediție a crosului Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în municipiul Câmpulung Muscel și a reunit la start 197 de elevi din clasele V – VIII, care au alergat de la Primărie până la Mănăstirea Negru Vodă.

Evenimentul sportiv a fost organizat cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, prin implicarea directă a părintelui arhidiacon Consilier Caliopie Cristian Ichim, coordonator al proiectului general ,,Campionii Bucuriei”.

„Arhiepiscopia a oferit câștigătorilor medalii, diplome și premii în bani. De asemenea, fiecare participant a primit gratuit o iconiță și un tricou inscripționat cu sigla Eparhiei”, anunţă reprezentanţii Biroului de Presă al Eparhiei.

Crosul Campionii Bucuriei va continua. Următoarea etapă se va desfăşura pe 19 mai 2016, în protoieria Mioveni. Finaliștii crosurilor Campionii Bucuriei din acest an, din fiecare protoierie, se vor întrece în competiția finală care se va organiza la Curtea de Argeș în data de 26 septembrie 2016.

Comentarii Facebook


Știri recente

Simbolismul colivei

Încă din vremea Sfinţilor Apostoli, după cum precizează Sfântul Ioan Gură de Aur, se ţineau zile de pomenire a strămoşilor adormiţi în speranţa fericirii veşnice. Sâmbătă, 6 iunie, Biserica Ortodoxă se află în ziua ziua…