„Creștinii cei adevărați sunt bucurie Domnului” – Mitropolitul Moldovei la Nemțișor

„Creștinii cei adevărați sunt bucurie Domnului pentru că, deși cresc odată cu neghina, ei fiind grâul, adică prescura și viața cea adevărată, ei rezistă în această lume prin faptul că se revendică a fi ai lui Hristos și ai Bisericii”, le-a spus Mitropolitul Teofan marți celor 600 de tineri din tabăra Nemțișor.

„Ne bucurăm și noi că suntem astăzi aici și nădăjduiesc că aici, în această poiană binecuvântată din incinta Mănăstirii Neamț, v-ați regăsit pe voi înșivă în relația cu Dumnezeu, cu Biserica, precum și în relația dintre voi”, a adăugat Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

În perioada 21 – 24 iulie 2019, peste 600 de tineri din Mitropolia Moldovei și Bucovinei, dar și din alte eparhii, participă la a zecea ediție a Taberei Nemțișor, informează Doxologia.

Peste 600 de tineri la a zecea ediție a Taberei Nemțișor. Foto credit: Doxologia / Bogdan Bulgariu

„Sfânta Liturghie – izvorul vieții veșnice” este tema principală a evenimentului.

Pe lângă participarea la programul liturgic, programul taberei cuprinde diferite ateliere tematice, sportive și religioase.

Discuții despre tema evenimentului: Sfânta Liturghie. Foto credit: Facebook / Tabăra Nemțișor

Miercuri, în ultima zi a taberei, Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Macarie, Episcopul Ortodox Român al Europei de Nord.

Tabăra Nemțișor este organizată de Arhiepiscopia Iașilor, prin Sectorul de Misiune, Statistică și Prognoză Pastorală.

Comentarii Facebook


Știri recente