Covid-19: Dispozitive de ventilare și asistare respiratorie, donate spitalelor din Ploiești și Câmpina

Arhiepiscopia Bucureștilor, Protopopiatul Ploiești Nord și Protopopiatul Ploiești Sud au făcut joi noi donații către spitalele din județul Prahova care luptă împotriva Covid-19, informează Trinitas TV.

Este vorba despre zece dispozitive de ventilare automată și asistatre respiratori, filtre și consumabile pentru acestea, 140 de sonde traheale și 120 de seturi de intubație endo-traheală necesare procedurii de tratare a bolnavilor infectați cu noul coronavirus, donate Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Spitalul Municipal din Câmpina, unde sunt tratați pacienții cu Covid-19 a primit aceleași dispozitive medicale din partea Arhiepiscopiei Bucureștilor și Protopopiatului Câmpina.

Medicii au mulțumit pentru materialele oferite care sunt „absolut necesare în lupta cu această patologie cu o evoluție imprevizibilă”.

În această perioadă toate spitalele din județul Prahova au primit sprijin material și spiritual din partea protopopiatelor și parohiilor din această zonă a Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Foto credit: Captură Trinitas TV

Comentarii Facebook


Știri recente