Corurile Ortodoxe din München s-au reunit pentru a 15-a oară în Duminica Ortodoxiei

Corurile Ortodoxe din München s-au reunit pentru a 15-a oară în Duminica Ortodoxiei, 17 martie 2019, în Biserica Parohiei „Nașterea Domnului” din München, informează Protopopiatul Bavariei.

Întâlnirea a fost organizată de Parohia Ortodoxă Română din München în colaborare cu Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Ludwig-Maximilian din capitala Bavariei.

La această ediție a întâlnirii panortodoxe au participat 10 coruri. Comunitatea românească a fost reprezentată de Corul „Armonia” al Parohiei „Nașterea Domnului”.

PS Sofian la întâlnirea corurilor Ortodoxe din München. ©Parohia „Nașterea Domnului”

Din partea Bisericii Ortodoxe Române a participat Preasfințitul Părinte Sofian Brașoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Germaniei, Austriei și Luxemburgului.

Corul „Armonia”

Corul „Armonia”, al Parohiei „Nașterea Domnului”, a fost înființat în anul 2004.

Corul este condus de teologul Ciprian Munteanu, absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxe „Dumitru Stăniloae” din cadrul Universității Iași.

Corul a participat la diverse întâlniri interortodoxe și ecumenice, reprezentând Parohia, Protopopiatul Ortodox Român al Bavariei (înființat în anul 2014) și, implicit, Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Germaniei, Austriei și Luxemburgului.

Foto credit: Parohia „Nașterea Domnului” München

Comentarii Facebook


Știri recente