Corul „Madrigal” va aduce la Iași „Armonii de primăvară”

Fundația „Solidaritate și Speranță” (FSS) a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei organizează duminică, 2 martie 2014, de la ora 17:00, la Casa de Cultură a Studenților din Iași, spectacolul caritabil „Armonii de primăvară”, susținut de Corul Național de Cameră „Madrigal”, dirijat de Voicu Popescu, potrivit mmb.ro.

Evenimentul, care se va desfășura cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, are ca scop susținerea activităților sociale a 70 de copii defavorizați. După cum ne-a relatat părintele Mihai Doroșincă, directorul executiv al Fundației „Solidaritate și Speranță”, alături de Corul „Madrigal”, pe scena decorată în straie de primăvară vor mai urca și beneficiarii direcți ai manifestării, copiii asistați social social prin Cantina Socială „Sfântul Sava”, prin Centrul de Zi pentru Copii „Mia Casa” Inculeț – Bârnova și prin Centrul de Zi „Sfânta Marina”, ce aparțin de FSS. Publicul ieșean va asculta apoi un repertoriu al Corului „Musica Viva” al Asociației „Iubire și Încredere”, dirijat de prof. Daniela Doroșincă. „Concertul de binefacere își propune colectarea de resurse financiare pentru susținerea activităților social-educative pe care FSS le desfășoară pentru cei peste 70 de copii nevoiași asistați social prin cele două centre de zi pentru copii și prin Cantina socială „Sfântul Sava”. Toți participanții la eveniment vor fi onorați cu numeroase surprize și cadouri speciale venite din partea sponsorilor și partenerilor evenimentului”, a spus Mihaiela Macsim, referent marketing în cadrul FSS. Biletele se găsesc în următoarele locații: Librăria „Doxologia” din strada Ștefan cel Mare și Sfânt, Librăriile Cărturești din Iulius Mall și Palas Mall, Selgros Cash&Cary (ieșirea de la casele de marcat), Era Shopping Center (pe culoarul de la casele de marcat Carrefour), Felicia Shopping Center (pe culoarul de la casele de marcat Carrefour), Hypermarket Auchan, Magazinul Non-Stop Dolirom Canta, la sediul FSS din strada Costache Negri, nr. 48, lângă Biserica „Sfântul Sava”. Pentru livrarea biletelor la domiciliu și alte detalii despre eveniment, cei interesați pot apela numărul de telefon 0771647607.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…