Coronavirus: Parohiile din Protopopiatul Neamț au sprijinit persoanele vulnerabile cu hrană și medicamente

Parohiile din Protopopiatul Piatra Neamț au sprijit persoanele vulnerabile în fața noului coronavirus pe tot parcursul lunii aprilie, informează Doxologia.

Acestora, cât și cadrelor medicale de la Spitalul Județean Neamț, le-au fost oferite în mod constant pachete cu produse, hrană caldă și medicamente. 

Principalele acţiuni:

Parohia Bodeștii de Jos a oferit alimente pentru opt văduve vârstnice din comunitate și pentru câteva familii cu mulți copii. Parohia Măș­că­tești a donat 40 de kilograme de produse alimentare, iar Parohia Bistrița a ambalat conserve, dulciuri și pâine pentru cincisprezece beneficiari.

La Parohia Preluca, părintele paroh a oferit 40 de porții cu mâncare caldă persoanelor defavorizate din localitate și pachete cu alimente și legume, în Parohia „Înălțarea Domnului” – Brateș a donat 120 de kilograme de carne, produse lactate și neperisabile celor cincisprezece pensionari văduvi din comunitate.

Parohia „Sfântul Ioan Domnesc” din Piatra Neamț a sprijinit în această lună câteva familii și zeci de persoane vulnerabile din municipiu.

Nu în ultimul rând, Parohia „Pogorârea Sfântului Duh” – Gară din Piatra Neamţ a oferit celor nevoiași pachete alimentare.

Foto credit: Bihoreanul

Comentarii Facebook


Știri recente

Patriarhul Daniel: Sărbătoarea Sf. Ap. Andrei este confirmarea credinței apostolice a poporului român (Text integral)

Predica Preafericitului Părinte Daniel la sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României, rostită în Paraclisul istoric „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Reședința Patriarhală, 30.11.2023. Text revizuit de autor: Sărbătoarea Sfântului Apostol Andrei, cel întâi…