Coronavirus: Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși a achiziționat un gravator laser

Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși a achiziționat un gravator laser. Aparatul va fi utilizat la confecționarea vizierelor de protecție care vor fi distribuite ulterior în Vaslui, dar și pe întreg teritoriul României.

Aparatul a fost dat spre folosință Grupului #voluntariat Bârlad, întrucât Asociația amintită are încheiat un parteneriat, care se va ocupa de confecționare și distribuire.

Scopul achiziționării aparatului a fost acela de a spriji categoriile profesionale cu risc ridicat pe timp de pandemie: medici, asistenți, infirmieri, ambulanțieri, polițiști, militari etc.

„Pentru această achiziție mulțumim, în mod deosebit oamenilor de bine, sponsorilor și tuturor celor care sprijină fiecare demers social al Asociației”, a declarat Părintele Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

În această perioadă, Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși desfăşoară Campania Împreună ajutăm spitalele din Vaslui care poate fi sprijinită cu donaţii prin SMS. Se pot dona 2€ expediind, din orice reţea, un SMS, la numărul 8837, cu textul „VASLUI”.

Foto credit: Episcopia Huşilor

Comentarii Facebook


Știri recente