Corala „Psalmodia Varadiensis” din Oradea la hramul Parohiei ortodoxe române din Salzburg, Austria

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, în perioada 1 – 2 noiembrie 2009, Corala universitară ‘Psalmodia Varadiensis’ a Facultății de Teologie Ortodoxă ,,Episcop Dr. Vasile Coman” din Oradea, dirijată de Preacucernicul Părinte Conf. Univ. Dr. Mihai Brie, membru al Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România, a participat, la invitația Preacucernicului Părinte Dr. Dumitru Viezuianu, la hramul Parohiei ortodoxe române din Salzburg, Austria, informează Episcopia Oradiei.

În ziua de duminică, 1 noiembrie 2009, Corala universitară „Psalmodia Varadiensis” a dat răspunsurile la Sfânta Liturghie săvârșită de către Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Serafim Joantă, alături de Preacucernicul Părinte Paroh Dr. Dumitru Viezuianu și Preacucernicul Părinte Viorel Roja din Arad, în biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Salzburg. După încheierea sfintei slujbe, Corala „Psalmodia Varadiensis” a susținut un concert de muzică religioasă și cultă, pentru românii din Salzburg și împrejurimi.

De asemenea, în ziua de luni, 2 noiembrie 2009, Corala „Psalmodia Varadiensis” a concertat la Melc, la Viena, precum și la Ambasada României de la Budapesta, Ungaria.

Comentarii Facebook


Știri recente