Copiii ocrotiți de Filantropia, în tabără la mare

Cei 14 copii ocrotiți în Casa de Tip Familial din cadrul Așezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș s-au aflat luna aceasta, timp de aproape două săptămâni, într-o tabără la mare. Copiii împreună cu însoțitorii s-au cazat în stațiunea Mamaia, tabăra fiind organizată de Filiala Filantropia Ortodoxă Ocna Mureș, condusă de Ciprian Orga, coordonatorul Așezământului Social „Sfântul Mucenic Ciprian” din Ocna Mureș.

„Am avut parte de o vreme excelentă, copiii simțindu-se foarte bine în tabără.

Au participat la spectacolul oferit de cei doi delfini superbi de la Delfinariul din Constanta, au vizitat Grădina Zoologică și s-au distrat în Satul de Vacanță. O zi am dedicat-o plimbării prin stațiunea Mamaia, iar seara am admirat o defilare a carelor alegorice. Le mulțumim oamenilor cu suflet din cadrul firmei Beetfair și partenerilor noștri, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba și Primăria și Consiliul Local Ocna Mureș, care au contribuit la organizarea acestei tabere”, a spus Ciprian Orga. În Casa de Tip Familial din Ocna Mureș sunt ocrotiți 14 copii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, conform unui comunicat al Biroului de Presă al Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia.

Comentarii Facebook


Știri recente

Moaștele Sfântului Ioan Botezătorul ajung la Urziceni

Credincioșii din Urziceni pot aduce cinstire moaștelor Sfântului Ioan Botezătorul în Catedrala „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, la finalul acestei săptămâni. Sfintele moaște ajung joi după-amiază, la ora 15.30. „Preoți, credincioși și copii purtând flori…