Copiii de la Valea Plopului au primit încălțăminte de iarnă

Copiii aflați în grija Centrului social Provita al Parohiei Valea Plopului au primi duminică încălțări noi de iarnă, șosete termice și căciuli.

Acțiunea caritabilă inițiată de Patriarhia Română prin Sectorul Social-filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor a fost sponsorizată de retailer-ul de echipamente sportive Decathlon.

În desfășurarea acțiunii s-au implicat și voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.

„Campania pentru acest proiect a început din luna octombrie 2019. În campania de pe Facebook am îndemnat oamenii să cumpere ei înșiși aceste încălțări, urmând un tabel precis cu numerele beneficiarilor primit de la Valea Plopului. Foarte multe persoane fizice și juridice si-au aratat suportul și entuziasmul, aducând la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului încălțările cumpărate personal”.

„Ulterior, Decathlon Romania a răspuns solicitării noastre de sponsorizare și a sprijinit proiectul cu 211 perechi de încălțări, căciuli și șosete groase de iarnă, devenind sponsorul principal al evenimentului”.

„Momentul împărţirii ghetuţelor (peste 350) a fost unul emoţionant, deoarece copiii s-au pregătit cu un concert de colinde şi o piesă de teatru despre Naşterea Domnului Iisus Hristos”, ne-a declarat Alina Jiga, voluntar la Paraclisul CMN.

După ce au împărțit darurile, reprezentanții Decathlon au primit din partea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel Diploma de onoare Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României.

Foto credit: Alina Jiga

Comentarii Facebook


Știri recente