Copiii de la Valea Plopului au primit electrocasnice de la voluntarii CMN

Voluntarii de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului au oferit electrocasnice beneficiarilor de la Valea Plopului.

Acţiunea s-a desfăşurat sâmbătă, 31 octombrie, în cadrul Campaniei „Implică-te! Împreună reușim mai mult!”.

Ei au primit 3 frigidere, o mașină de spălat haine și un aragaz. Tot din partea voluntarilor au primit produse alimentare și 30 de perechi de ghete pentru anotimpul rece. Produsele oferite au fost în valoare de 13.000 de lei.

Dănuț Prună, voluntar coordonator Paraclisul Catedralei Naționale, a declarat: „Am revenit la Valea Plopului la Părintele Nicolae Tănase în grija căruia se află 400 de persoane. Un sprijin constant din partea noastră este esențial, deoarece nu este ușor să ai grijă de un număr așa mare de persoane, mai ales în ceea ce privește un spațiu de locuit, hrană, îmbrăcaminte, educație și toate celelate de trebuință”.

Părintele Nicolae Tănase le-a mulţumit voluntarilor pentru sprijinul acordat.

„Întrucât lucram la cinci case pe care vrem să le finalizăm și să le dăm spre folosință, și pentru că am avut mult de lucru să ne încadrăm în niște norme care se impun mai ales în vreme de pandemie, sprijinul oferit de voluntarii Paraclisului Catedralei  Naționale este unul bogat și necesar, pentru că ne scutește pe noi de bani să putem noi achizitiona ciment, fier beton și alte materiale necesare, mâncare și multe altele de care avem nevoie”.

Campania „Implică-te! Împreună reușim mai mult!” desfășurată de voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului (CMN) a fost inițiată în urmă cu șapte luni. În acest interval de timp au fost efectuate 149 de deplasări în 139 de localități din 22 de județe şi au fost oferite produse în valoare de 277.000 lei.

Foto credit: Voluntarii CMN


Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente