Copiii de la Grădinița Buna Vestire a Patriarhiei Române le-au pregătit mamelor surprize de 8 Martie

Ziua de 8 Martie a fost sărbătorită pentru prima dată de copiii de la Grădinița „Buna Vestire” a Patriarhiei Române. Săptămâna trecută, copiii au învățat poezii, cântece și au pregătit felicitări și mici cadouri personalizate pentru mamele lor.

Luni, vizibil emoționați, cei mici au rostit poezii, au dansat și au interpretat cântece dedicate mamei.

Momentele artistice au fost filmate și trimise părinților, care nu au putut fi de față din cauza regulilor de protecție sanitară.

Mărțișoarele și obiectele create de copii au fost incluse într-o expoziție, iar la finalul zilei copiii le-au predat acasă mamelor.

„Le-am stimulat creativitatea cu siguranță și copiii au venit și ei cu idei. Sperăm ca și mămicile să fie la fel de emoționate ca ei când le vor primi”, a declarat prof. Daniela Ciofu, directoarea grădiniței, pentru Trinitas TV.

Grădinița „Buna Vestire” și-a deschis porțile în toamna trecută. Este situată în apropierea Parcului Carol din Capitală, pe Strada Episcop Chesarie nr. 9.

Grădinița este dotată cu cabinet medical, vestiar, săli de activități și de dormit, săli de joacă și de sport, paraclis şi, la etaj, două terase deschise pentru activități sigure în aer liber.

Foto credit: Basilica.ro / Mircea Florescu

Comentarii Facebook


Știri recente